Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Virtuaalikennel 

Silver Moonlight! 

 

Tervetuloa Silver Moonlightiin!

Täällä voit varata itsellesi oman hoidokin, viettää aikaa hoidokkisi kanssa, kirjoittaa päivistäsi tarinoita ja ansaita niistä virtuaalirahaa!

Helppoa ja mukavaa, eikö?

Silver Moonlight kennel on täysin virtuaalinenkennel joka on perustettu tammikuussa vuonna 2017. Kennel sijaitsee Lounais-Suomessa. Kennel ei ole kaupungin lähettyvillä, vaan aika metsässä ja keskustaan matkaa kenneliltä taittuu noin kymmenenkilometriä. Jos haluat kuulla lisää kennelistä, voit lukea kennelin ympäristöstä täältäjotta etusivu ei täyty pelkästään sillä tiedolla. :3

Silver Moonlight sopii niin aloittaville hoitajille, kuin kokeneillekkin virtuaalihoitajille. Hoitajat osiosta voitte mennä katselemaan hieman mitä kaikkea täällä oikein on tarjolla hoitajille ja mikä sivustojen ideana on. 

Jos päätät liittyä, käy valitsemassa hoidokiksesi joku vaipaista karvaturreista ja pyydä tassukirjassa, saatko aloittaa kyseisen koiran/suden hoitamisen? 

Sitten vielä voisin kertoa hieman itsestäni. Pyörin siis netissä nimellä Emilia~. Yleisesti hengailen netissä eri virtuaalisivuilla joissa olen itse hoitajana. Vapaa-aikanani tykkään olla tietokoneella, piirtää ja ulkoilla koiran tai kissojen kanssa. En taida tässä alkaa enempää kirjoittelemaan itsestäni, tutustutaan sitten chatin puolella paremmin jos päätät liittyä. 

Nyt päästän sinut vihdoin ja viimein tutkimaan sivuja, meneppäs nyt reippaasti siitä! Jos et aio liittyä niin jätä edes tassunjälkesi tassukirjaan! ;3

 

Emilia~

 

Ylläpito ollut paikalla 19.11.2017

 

x Linkinvaihto/Yhteistyö x Info x

©2019 Silver Moonlight - suntuubi.com