Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Tänne kuuluu

~ Hoidokki pyynnöt

~ Linkinvaihto pyynnöt

~ Risut ja ruusut

~ Arvostelut

~ Muut asiat (kisakutsut yms)

Ei kuulu

~ Mainokset (tänne)

~ Hoitotarinat (tänne)

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/

11.02.2018 10:13
Hei!
Kiinnostaisiko yhteistyö tai linkinvaihto uuden virtuaalikennelin, Young Foreverin tai tuttavallisemmin Yofon, kanssa?
Yofo toimii virallisella puolella, kasvatusrotuna ihastuttavat sakemannit, joita tulee tulemaan kennelille vielä paljon lisää ajan myötä :)

-Hyun ja pörrötassut

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

10.01.2018 15:35
Joystormiin syntyy 20. tammikuuta saksanpaimenkoirapentue evm-sukuisista vanhemmista!

Nimi: Mia

05.01.2018 09:22
Saisinko alkaa hoitaa nanaa tai chibbiä

Nimi: Mia

05.01.2018 09:20
Saisinko alkaa hoitaa napaa tai chibbiä

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

08.12.2017 13:54
Joystormissa on 14. joulukuuta kaksi kilpailua, joista toisen laji on koiratanssi ja toisen agility. Tervetuloa osallistumaan!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/?cat=74&lang=fi

08.11.2017 17:56
Heippa!

Kiinnostaisiko teitä varata Sateenkaaritaivaan C-pentueesta yksi pentu, joka on rodultaan bordercollie? Varaajia otan vielä maksimissaan kolme, joten jos tahdot omasi, niin kipin kapin kotisivut-kohdan linkkiä katsomaan ja varaamaan oma bortsuvaavi kenneliinne :3

Vastaus:

Hei! Jätän tällä kertaa vielä väliin kun koiria on tällä kennelillä jo niin paljon eikä niilläkään kaikilla ole vielä hoitajaa yms. :/ Kiitos kuitenkin!

Emilia~

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

26.10.2017 15:32
26.10.2017
Lokakuun yhteistyökirje ✎

Hei Joystormin yhteistyöläiset! Kennelissämme on elelty hiukan hiljaiseloa viime aikoina pienoisen ajan puutteen vuoksi. Meille syntyy aivan hetkenä minä hyvänsä kaksi pentuetta, F-pentue sekä Lintupentue, joista ensimmäisessä ovat varaajat täynnä, mutta toiseen ei ole ilmaantunut yhtään varaajaa. Kilpailuja ei ollakaan pidetty yli kahteen kuukauteen, eikä uusia pentujakaan ole nyt hetkeen otettu sen takia, että vanhat saisivat tarvitsemansa määrän huomiota ja aktiviteetteja, ja lisäksi tilaa on säästetty F- ja Lintu-pennulle.

Yläkoulun viimeinen luokka ei ainakaan vielä tunnu yhtä hankalalta kuin oletin, mutta stressi on kyllä pieni, varsinkin kun meillä oli juuri minulle vuoden vaikein koe (=fysiikan suurempi koe joka vaikuttaa numeroon eniten) jonka asioita en oikein kertauksesta huolimatta tuntunut tajuavan, onhan se fysiikkaa. Muuten on mennyt IRL-elämä kohtuullisen hyvin, lukuunottamatta sitä että koko ajan on ulkona pimeämpää kun lähden kouluun ja odotan jo ensi kesää, eikä se tule ennen talvea xD

Ehkä tässä olisi nyt riittämiin? En ainakaan keksi mitään muuta tiedotettavaa enää, joten palaillaan siis marraskuun puolella! Oikein hyvää loppusyksyä tännekin :)

- Dee ja ilopillerit

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/?cat=77&preview=2

22.10.2017 12:46
Tervehdys!

Kiinnostaisiko teitä varata Eugenen Fobia-pentueesta yksi sakemannipenska? Siinä tapauksessa käykäähän kurkkaamassa kotisivut-kohdan linkkiä ja varatkaa mielellään yksi Vilman ja Savun pennuista!

Vastaus:

Hei! Jätetään tällä kertaa väliin, kiitos kuitenkin!

Emilia~

Nimi: Salama
Kotisivut: http://villisielun.suntuubi.com/?cat=28

22.10.2017 08:55
Villisielu heräilee pienestä hiljaisuudesta 29. lokakuuta järjestettävien epävirallisten toko- sekä rally-tokokilpailuiden avustuksella. Luokkia löytyy varmasti jokaiselle, joten tervetuloa osallistumaan!

Vastaus:

Hei! Kiitos kutsusta, täälläkin päin kiireitä joten katsotaan ehditäänkö osallistumaan.

Emilia~

Nimi: Mirror

20.10.2017 12:24
Olen 13 vuotias pitkä tyttö, jolla on vaaleat, vähän olkapäihin ylettävät hiukset joissa on vasemmalla puolella sivusiili. Käytän usein huppareita ja farkkuja, ja vaatteiden mukavuudella on enemmän väliä kuin sillä miltä ne näyttävät. Olen aika yllytyshullu, enkä tykkää jos joku ei usko minun osaavan tai uskaltavan tehdä jotain. Silloin minun on melkein pakko ruveta todistamaan kuinka osaan tehdä sitä ja tätä ja tuota. Olen myös tosi puhelias, ja saatan alkaa kesken lauseen puhumaan toisesta asiasta jos minulle tulee jotakin muuta mieleen.

Haen hoitajaksi: Siriukselle, tai jos saan jatkaa siitä mihin jäin niin myös Amorille :) on kyllä ihan ok jos saan ottaa vain yhden hoidokin

//tässä olisi nää tiedot :)

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/

19.10.2017 11:03
Hei!
Olen nyt uudistanut Eugenea jonkin verran. Linkinvaihto- ja yhteistyölistamme aion myös siistiä, eli mikäli tahdotte pysyä meillä yhteistyöläisinä, laitattehan vieraskirjaamme asiasta viestiä viimeistään 01.11.2017.
Muussa tapauksessa poistan linkkinne.
Kiitos!

Vastaus:

~>

Emilia~

Yksityinen viesti

30.09.2017 15:28

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

25.09.2017 19:17
Joystormiin syntyy lokakuun alkupuolella F-pentue! Vanhempina toimivat ihastuttavat Ankka ja Ratki ja niiden pennuista odotetaan loistavia työpuolen bordercollieita. Varaajia mahtuu yhteensä neljä, joten äkkiä varaamaan!

Nimi: Iitu

03.09.2017 10:34
Arvatkaas mitä!? Tämä ilopilleri palaa takaisin hoitamaan! Tänää on muute tasan kaks kuukautta siitä, ku lopetin!

Esittely:
Iitu, 130 cm pitkä tyyppi ja 12 v. Tytöllä on nykyään hieman yli olkapäiden ulottuvat viljan väriset kiharat hiukset sekä orvokin siniset kauniit silmät. Iitu on oikea ilopilleri ja nauraa melkeinpä aina... :). Iitu haluaa olla avulias ja auttavainen, siksi hän auttaa aina, kun joku pyytää. Tietenkään Iitu ei auta, jos pyyntö on tyhmä. Joskus vilkaan ja iloisen Iitumme pään päälle laskeutuu synkkä ja harmaa pilvi, mutta se haihtuu heti hoidokkinsa tavatessaan. Iitu on todella hyvä sydämminen, eikä tahdo jättää ketään pulaan, ei ihmisiä eikä elämiäkään. Kaikki ovat Iitun mielestä saman arvoisia, eikä hän tykkää arvostella muita.

Kenen hoitajaksi?: Iitu hakee uudestaan hoitajaksi iki ihanalle Divalle!
Kiitos että saan palata!

Vastaus:

Ihanaa, että palasit takaisin hoitajaksi! Lisäsin sulle kaapin ja laitoin sulle alkurahaa 20vr. Diva onkin ikävöinyt sinua. ^^ ♥ Voit aloittaa hoitamaan tätä heti kun ehdit!

Emilia~

Nimi: Salama
Kotisivut: http://villisielun.suntuubi.com/

15.08.2017 16:39
Villisielussa kilpaillaan jo pian seuraavan kerran, kun 4. syyskuuta järjestetään tokokilpailut, tervetuloa osallistumaan! Mainittakoon vielä, että heti syyskuun alusta löytyy myös kaikille avoin leiri, johon kaipaillaan osallistujia.

Vastaus:

Hmm, pitääkin tulla osallistumaan ja katselemaan himan millainen se avoin leiri on. Kuulostaa mielenkiintoiselta. ^^ Kiitos kutsusta!

Emilia~

©2018 Silver Moonlight - suntuubi.com